dilluns, 26 de maig del 2014

“Vivo en el futuro y esto es lo que veo” – Nick Bilton

“Vivo en el futuro y esto es lo que veo” és un llibre escrit per Nick Bilton, un periodista de The New York Times i autor de Bits, un dels blocs de referencia a nivell mundial.

Bilton amb aquest llibre intenta fer un exercici de visualització que permet imaginar un futur pel qual ja estem transitant. Hem de ser conscients que els medis de comunicació tenen cada vegada més força en la nostra societat i que res podrà ser com abans de l’arribada d’Internet i les noves tecnologies.

En aquest llibre Bilton explica la quantitat de possibilitats que ofereix Internet, quines són les nostres responsabilitats davant d’aquest, quines oportunitats ofereix i com utilitzar-lo correctament per a que fem un ús responsable i útil.
Bilton puntualitza diferents aspectes de les noves tecnologies i posa exemples d’innovacions que s’han fet per Internet, com la comercialització de productes, les xarxes socials..., i com aquests aspectes afecten al nostre dia a dia.

Creiem que aquest llibre pot ser molt interessant per aquelles famílies més allunyades de les noves tecnologies, que desconeixen més els temes que l’envolten, les possibilitats que ofereix..., però també quins aspectes hem d’evitar i/o anar més en compte, sobretot amb els més petits de casa.


Així doncs us convidem a la seva lectura i a la reflexió!


Bilton, Nick (2011). Vivo en el futuro y esto es lo que veo (1a ed.). Gestión 2000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada