divendres, 25 d’abril del 2014

Llibre recomanat de la setmana

Aquesta setmana, ens agradaria recomanar-vos el llibre Tomàs i les paraules màgiques d’en Ricardo Alcántara per a nens i nenes a partir de 5 anys. En Tomàs, un ninot de fusta i la seva millor amiga, una pilota sempre estan junts. Tot jugant al camp, es troben un soldat de plom que s’uneix a les seves aventures. Un dia, però, el soldat fa un comentari desafortunat a en Tomàs que el fa posar molt trist. Passen els dies i el Tomàs no somriu, ja no és el que era però el vent que és savi li recomana al soldat una paraula màgica que farà que el Tomàs torni a ser el que era. Quina és aquesta paraula? Perdó!.
Amb la historia del Tomàs i els seus amics, fem que els nens i nenes entenguin el valor del perdó ja que moltes vegades es disculpen perquè els adults els diem que ho facin. Els més petits han de saber que tots ens podem equivocar però que s’ha de demanar perdó,de debò, quan hem ferit els sentiments dels altres. 

Podeu trobar aquest llibre a la biblioteca municipal més propera o bé a qualsevol llibreria.


Esperem que us agradi!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per recomanar aquest llibre. L'he anat a buscar a la biblioteca per explicar-li a la meva neboda i li ha encantat. Tot i que encara hi ha petites guerres a casa, ara li és més fàcil demanar perdó al seu germà.

    ResponElimina