divendres, 11 d’abril del 2014

Preguntes sense resposta

Quan esperes un fill et sorgeixen un munt de preguntes; com serà, m'estimarà, serà simpàtic, serà guapo/a, li donaré el pit, el duré a una llar d'infant, o millor el cuidaré a casa, li serà difícil el control de l'esfínter, dormirà per les nits..., un munt de preguntes que amb l'ajuda de familiars i especialistes (sí es dóna el cas), podran ser resoltes fàcilment. 

No obstant, quan els nens comencen a créixer i ja van a l'escola, comencen a sorgir altres problemes més específics com, les avaluacions, les relacions amb els companys de classe, les activitats extraescolars, els deures, més endavant les xicotes i l'adolescència, i el que més preocupa als pares, els amics, entre d'altres coses, perquè aquests determinaran en gran part la personalitat i el dia a dia del vostre fill.



Per a totes aquestes preguntes teniem una solució, familiaforum.net. Aquesta pàgina es un espai dedicat a les famílies, on es plantegen tot un seguit de preguntes conjuntament amb la seva resposta argumentades per especialistes experts en aquests àmbits. En ella es parla sobre els problemes que poden sorgir quan els nens són petits, i quan aquests es van fent grans, tracta temes com l'adolescència, les amistats, les emocions que es poden sentir en aquestes etapes, etc. També proposa activitats per a fer en família i recomanacions per ajudar a fer els deures, entre d'altres.


Creiem que pot ser un gran recurs per pares més inexperts, per a resoldre tots aquells dubtes que se'ls pugui plantejar.


Per a visitar aquesta pàgina web fes clic aquí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada